Общи условия за ползване

Как да поръчам

1. От менюто вляво избирате категорията на търсения от вас продукт.

2. Избирате продукта, а след това и размера (цвета) от падащото меню вдясно на продукта.(Ако не сте сигурни за размера , вижте таблиците в “ПОМОЩ ЗА РАЗМЕРИ”).

3. Ако желаете да поръчате повече от един продукт, след избора на първия натиснете ”ПОРЪЧАЙ” и след това отидете в категорията на следващия.

4. След като сте напълнили кошницата с избраните от вас продукти, следващата стъпка е да натиснете отново “ПОРЪЧАЙ” и така отивате в регистрацията. Там въвеждате вашите имена, телефон за връзка, email и адрес за доставка. Веднъж, попълнили формата за поръчка, при следващо пазаруване ще е необходимо само да попълните email адреса и паролата.

5. За да потвърдим вашата поръчка ще се свържем с вас по телефона или на email в делничен ден от 10:00 до 18:00 часа. Поръчки, направени събота и неделя, ще бъдат потвърдени в понеделник.

6. След потвърждение на заявените от вас артикули, в рамките на 7 работни дни ще получите вашата поръчка по куриер.

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА?

* Цените на стоките в Insomnia online shop са в български лева и включват ДДС.

1. Заплащането на стоките, става чрез наложен платеж при получаването на пратката по куриер.

2. За поръчка със стойност, надвишаваща 100 лева, доставката е безплатна. Ако стойността на поръчката е под 100 лева, доставката се изчислява според тарифите на куриерската фирма доставчик. 

3. В срок от 7 работни дни ще получите вашата поръчка по куриер.

ВРЪЩАНЕ, ПОДМЯНА, ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКИ


11. Стока, закупена от Insomnia onlineshop, може да бъде заменена в 7 дневен срок, като е необходимо тя да бъде в същия търговски вид, в който е изпратена (например обувките не трябва да са носени навън). Куриерските разходите са за ваша сметка!

2. Стока, закупена от Insomnia onlineshop, може да бъде върната в 7 дневен срок, като е необходимо клиентът:

- да се свърже с нас по телефона или на електронната ни поща
- да я върне в същия търговски вид, в който я е получил
- да прикрепи касовия бон към стоката
- да поеме куриерските разходи по транспорта в двете посоки

3. При отказ от вече потвърдена поръчка куриерските разходи са за ваша сметка. В момента на отказ на поръчката вие трябва да заплатите на куриера разходите за обратна доставка до нас.

4. Рекламация на стока закупена от Insomnia onlineshop може да направена само за фабрични дефекти и непокрива повреди, настъпили вследствие на неправилна експлоатация и поддръжка на изделието. Например:при пране с препарати или на температури различни от тези, препоръчани от производитeлят.
Важно! Гаранцията на обувките е 30 дни от датата на закупуване и след изтичането на този срок рекламации не се правят.